EEtt plus
ett är
lika
med tre.

Vi är annorlunda.

Om man alltid strävar mot samma resultat är det svårt att nå högre höjder. ”Good Enough” är inte bra nog. Vi siktar högre än så. För ett plus ett är inte alltid Två.

Låt oss bevisa det!

Men först, bra jobbat! Har du tagit det så här långt i texten är du på god väg att ta nästa kliv i ert bolags utveckling.

Du är engagerad. Du tar ansvar. Du är en do:er.
Dig vill Vi arbeta med! När hörs vi?

3
Padeltimmar i veckan
``Ricoh stod för ett proffsigt bemötande & kunde påvisa både bredd samt spetskompetens till riktigt bra priser.

Ronny Speychal
Europrofil AB

5685714
UTSKRIFTER PER ÅR
97
LÖPRUNDOR PER ÅR
41
Antal anställda
14
KUNDEVENT PER ÅR
145
MSEK OMSÄTTNING
1196
ANTAL KUNDER
207
Pingismatcher per år
Stolta sponsorer till
Örebro Hockey
Örebro SK
378
ANTAL IT-Driftskunder
592
VIDEOMÖTEN PER ÅR

Gänget

Hur beskriver man sig själv? Att med några få rader beskriva våra 30 helt unika och fantastiska anställda här på Gamla Vägen 12A. Att förklara hur Vi har allt från tidigare golfproffs, långdistans löpare och doktorander i matematik på kontoret. Hur alla, då menar jag verkligen alla, bidrar till den kultur som gör varje dag på Ricoh IT Partner till en ynnest. Hur sätter jag det på print?

När jag tänker på mitt jobb, så ler jag. När jag tänker på vara kunder, blir jag stolt! Stolt att de väljer oss, stolt att Vi tillsammans skapar jobb, business, växande ekonomi och möjligheter. Tänk vad långt Vi kommit, vilken resa, VAD BRA VI ÄR! Hur förklarar jag det ödmjukt?

Jag har faktiskt ingen aning, äsch jag går och hänger med gänget istället.
Min stora familj, Ricoh IT Partner.

Kram / Martin

Ricohs kvalitets- & miljöarbete

Genom vårt starka engagemang, vår höga kompetens och våra pålitliga medarbetare arbetar vi varje dag för att leverera tjänster och produkter som möter våra kunders förväntningar och minskar vår miljöbelastning.

Vad säger våra kunder om oss?

Vi älskar våra kunder.

Vi inledde vårt samarbete med Ricoh IT-Partner 2013 i och med att större förändringar skulle göras i befintliga system. Detta samarbete har sedan dess växt i och med deras bredd, kunskap samt innovation inom IT området. Idag ser vi Ricoh IT-Partner som en viktig samarbetspartner inom förvaltning och nyutveckling.
- Johannes Bergemalm, IT Chef, Dormy
Vi valde Ricoh IT Partner för att vi fick ett proffsigt och förtroendeingivande bemötande. Man kunde påvisa både bredd och spetskompetens till konkurrenskraftiga priser. Ricoh IT Partner har levt upp till alla våra förväntningar.
- Ronnie Speychal, Europrofil AB
Ett urval av våra

Nöjda kunder.